Of Incka's Hills

Wie zijn wij?

Ons gezin

Wij zijn Anne-lise & Sam samen met onze 2 kinderen Alicia en Yori wonen we in het landelijke Heuvelland.


Onze grootste hobby is zoveel mogelijk tijd samen met onze huisdieren door te brengen. Zowel onze Border Collie’s als onze Pomeranians, shetland pony, maar ook de vissen in ons vijvertje ,pauwen,ganzen,valkparkieten,duiven en kippen krijgen alle dagen de nodige verzorging alsook de aandacht die een huisdier verdient.


Mijn tweede passie is fotografie. Naast de macrofoto’s van de kriebelende diertjes in de tuin en portretten van mensen komen natuurlijk ook onze huisdieren heel veel aan bod. Sam heeft een paar jaar shows gelopen met de honden maar nu richten zowel Sam als Mezelf meer op gehoorzaamheid en pikken we reeds een paar wedstrijden mee overal in Belgie.


De passie voor de Border Collie begon voor ons in 2004. Na veel zagen van Sam en zijn belofte om goed voor een hond te zorgen kwam Buddy in ons leven. In 2009 beslisten we dat de tijd rijp was om een tweede border in huis te nemen. Mijn oog was gevallen op een blue merle teefje. Incka werd de stammoeder van onze kennel. Vandaar ook de naam “Of Incka’s Hills”.


In 2016 kwam Tara in ons leven. Tara is een dwergkeesje Pomeranian in het Engels. Ze brengt nog extra leven in huis. Tara gaat samen met mijn dochter Alicia naar de hondenschool waar ze gehoorzaamheid doet. De naam Tara wil zeggen hoge heuvel. Het paste volledig bij onze kennelnaam.


We zijn een kleinschalige kennel die een goede huiselijke socialisatie hoog in het vaandel draagt. Voor ons stopt het niet na die 8 weken, maar volgen de pups dan ook op voor de rest van hun leven en samen met hun baasjes vormen we dan ook één grote familie. Jaarlijks komen we ook een paar keer samen om even bij te praten en elkaars woefkes te bewonderen.


Wil je nog meer over ons weten bezoek dan zeker onze Facebook pagina vol met leuke verhalen, foto’s en filmpjes van geboorte tot …