Of Incka's Hills

Onze aanpak

Aan een nestje gaat er een volledige studie vooraf. Voor elke teef wordt de ideale partner geselecteerd op zowel uiterlijk, gedrag als gezondheid. Om zo stabiele, sociale, gezonde Border Collies pups te krijgen.

Beide ouders zijn vrij van CEA, TNS, CL, Gonioscopie, IGS en MRD1. Ook zijn ze getest op heupdysplasie.

Puppy’s krijgen een Europees paspoort, stamboom van Sint Hubertus en zijn DNA getest om hun afstamming te bewijzen.


Socialisatie Socialisatie

Socialisatie

De pups worden geboren bij ons in de living, waar ze opgroeien samen met onze poezen tot ze vertrekken naar hun nieuwe baasjes.

Daardoor komen ze met heel veel prikkels in aanmerking. Zoals TV, stofzuiger, deurbel,… Ze spelen ook heel veel samen met onze kinderen Alicia en Yori.

Iedereen is van harte welkom. Zo kunnen de pupjes al wennen aan geuren, stemmen en aanrakingen van andere mensen.

Bij mooi weer gaan ze met hun allen buiten spelen. Daar leren ze onder andere ook het geluid van andere dieren kennen zoals onze kippen, shetland pony en de volwassen honden.

Gezien wij socialisatie op het hoogste vaandel dragen gaan we ook op stap met de pups. Hun eerste uitstapje is naar de dierenarts, daarna gaan we ook naar het strand en naar het bos, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om mee te gaan.


Socialisatie
Socialisatie

Gezondheid

Onze pups krijgen tijdens hun eerste weken natuurlijk alle zorgen die ze nodig hebben. Ze worden meerdere keren ontwormd en rond hun 6 weken worden ze gevaccineerd en gechipt.

Daar de ouders vrij getest zijn van erfelijke aandoeningen, zijn de pups hier automatische vrij van.

Bij de dierenarts
Puppypakket

Puppypakket

Voor een goeie start in hun nieuwe thuis krijgen ze een puppypakket mee. Deze is gevuld met onder andere een zakje puppyvoer zoals ze hier gewoon zijn van te eten. Ook een dekentje met nestgeur en nog een aantal speeltjes, snoepjes en knabbeltjes zitten erin.

Puppypakket

Eén familie

Voor ons stopt het niet na die 8 weken. Onze deur staat altijd open, we zijn altijd bereikbaar en helpen graag met raad en daad. Dus als er iets is hoe klein ook dan mag je ons altijd contacteren.

Meerdere keren per jaar spreken we af om samen te gaan wandelen. Maar 1 maal per jaar organiseren we een kennelwandeling waar we hopen iedereen terug te zien om zo samen met een hapje en een drankje wat te kunnen bijpraten.


Stamboomwandeling